Помилка
  • JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 82

Економіка (економічна теорія)

1425289531_offshor

Перевагою спеціальності  «Економіка» загалом називають те, що вона не є вузькопрофільною і має широкий спектр застосування та подальшої спеціалізації. У сьогоднішньому динамічному світі це може стати вирішальним для успішної кар'єри. Бакалаврська програма з економіки (до 2016 р. - економічна теорія) має концептуальний формат найпоширенішої у світі базової економічної спеціальності "ECONOMICS":  навчання виконується на фундаменті грунтовних наукових знань і аналітичних умінь, що створює потенціал для подальшого самостійного гнучкого пристосування випускників до широкого спектру економічних посад.

 

Про диплом бакалавра "Економічної теорії НаУКМА": Олексій Павленко,  Міністр аграрної політики та продовольства України


Про диплом бакалавра "Економічної теорії НаУКМА": Зоя Литвин, голова громадської організації «Освіторія», засновниця Новопечерскої школи

 

tempusПрограма надзвичайно корисна для початку власного бізнесу, оскільки вона охоплює увесь спектр питань пов'язаних з підприємництвом - менеджмент, фінанси, маркетинг, логістика та ін. Зокрема з 2012 року кафедрою економічної теорії за сприяння Ellen MacArthur Foundation реалізується проект TEMPUS Innolab, спрямований на налагодження співпраці «бізнес-університет-студенти». У рамках проекту студенти отримують завдання запропонувати інноваційні ідеї, спрямовані на вирішення проблем реального бізнесу.


Сучасна економіка: що це таке, чому зараз і яким чином кафедра економічної теорії приймає участь в створенні економіки знань та нової економіки

 

 


Економіка в НаУКМА є надзвичайно популярною. Це можна побачити у статистичних показниках під час подачі документів вступників 2015 року, де Могилянка іде попереду інших внз з колосальним відривом. 

 

 

Чарівна декан ФЕНТри ключові відмінності цієї програми від інших, які роблять її унікальною в Україні: вона створює всі умови для участі студентів у різноманітних академічних програмах обміну з провідними європейськими і американськими університетами; унікальні професори та викладачі, які пройшли стажування в провідних університетах і наукових центрах світового рівня, а також є відомими вченими, авторами нових теорій, моделей і методик; ідеальне середовище навчання серед талановитих студентів і неординарних високопрофесійних викладачів, де навчають вчитися та формують аналітичний тип економічного мислення.


Випускники спеціальності "Економіка" в НаУКМА стабільно мають високу фахову репутацію в рекрутингових агенствах і серед брендових роботодавців як креативні та відповідальні аналітики-економісти широкого профілю. Якість випускників також засвідчують успіх і висока репутація, які вони здобули, продовжуючи своє навчання у провідних закордонних університетах: MIT - Массачусетському Інституті Технологій, Лондонській школі економіки, Кембриджському університеті, Копенгагенській бізнес-школі, університетах Австрії, Великобританії, Іспанії, Італії, Литви, Норвегії, Польщі, США, Тайваню, Франції та Швейцарії.

 

 

 

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна